Kursuppstarter och invigning!

Vilken vecka vi har haft! I måndags startade jag upp en vardagslydnad och en specialsök fortsättning, i tisdags hade jag och Eva invigning av nya lokalen, i onsdags startade jag en valpkurs och en specialsök grund och i torsdags startade jag en valp- och unghundskurs. Phu!

Det var ett tag sedan jag hade kurser så här intensivt, men det är såklart jättekul! Jag har lagt ner mycket tid på planering och förarbete och då är det extra kul när man får ett mejl från en av sina valpkursare där de tackar för en jättebra lektion och att de var extra nöjda med just det jag jobbat med innan. Jag har "varnat" alla mina nya elever att de får ta mig för den jag är, mycket av mitt stora intresse för beteendebehov och berikning utifrån vilken hund just DU har kommer på köpet. Själv skulle jag se det som ett stort plus, så jag hoppas att mina elever gör det också! =) Flera av dem har också redan frågat efter nästa kurs och det känns ju som ett bra kvitto på att det jag gör uppskattas. Det är inte alldeles lätt att ta sig in på marknaden när man är "ny", vi är många som bedriver kursverksamhet i området. Extra glad över när man ser samarbeten som fungerar och jag är evigt tacksam över samarbetet med Eva och Dog & People. Jag trivs väldigt bra i vår lilla lokal och hoppas att de som kommer på kurs hos oss också gör det. Allt är inte klart än, men vi jobbar på det bakom kulisserna. =)

I tisdags hade Eva och jag en gemensam invigning/mingelkväll, något jag kom på kunde vara en rolig grej och drog med Eva på. Hon fixade fina priser från Algguttens Hundfoder, Nammi Godis och Åby Handelsträdgård som vi kunde ha i tipspromenaden jag knåpade ihop. Den var tydligen rätt svår, så jag tänkte lägga upp den på vår Facebook-sida,får vi se vad ni andra tycker, facit kommer senare. 
Jag hann även få upp alla saker från Doggie-Zen som Kolmårdstassar är återförsäljare för, och vissa saker såldes redan första kvällen! 
Vi uppskattade att ca 30 personer kom för att önska oss lycka till, ställa frågor och anmäla sig till kurser – jätteroligt! Stort tack till alla er som kom och jag hoppas ni fick svar på era frågor och kände er hjärtligt välkomna till oss framöver. Anders fick jobba både med att hälla upp cider och visa upp priserna och Miranda minglade runt som om hon aldrig gjort annat. =) 

Nu när jag har börjat jobba på "riktigt" (jobbar ju med översättning hela dagarna dessutom), känner jag verkligen behovet av lediga helger och kommer därför inte att boka in jobb på helger annat än i väldigt speciella fall. Återhämtning är lika viktigt för oss som för våra älskade hundar!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln