En aktiv dag.

Idg blev en mer aktiv dag för hundarna, vilket märks eftersom alla tre ligger och snarkar på soffan. 

Leeloo fick börja med att preparatsök i golvbana inomhus. Tyvärr har hon börjat blindmarkera! Trist! Hon gick bara banan igenom och frysmarkerade på alla burkar. Skickade ett meddelande till Eva om det på en gång, och vi skulle ta en paus med golvbana tills nästa träningspass med henne. Så det blir rumssök för hennes del, istället.
Harry fick köra ett inomhussök med två gömmor (eukalyptus) i två angränsande rum. Han har en otrolig sniffningsfrekvens, man hör honom genom hela rummet och han sniffar lika energiskt hela söket igenom. Han är så glad och motiverad, han blir jätteledsen när han är klar och ska lämna över till någon av de andra hundarna! Gullet, man kan inte tro att han snart fyller 11 år.

Buffy fick ett kort spår på kvällen. Eftersom hon har gått på vittring när vi har tränat med mig i spårslutet, så har jag beslutat att avsluta med en belöningsburk istället. Kvällens spår låg ca 30 minuter och hon gick så himla fint! Det var ca 30-40 meter långt och jag hade gått med täta steg. Hon gick mitt i spårkärnan, stannade upp och tittade på mig, då väntade jag bara ut henne och uppmuntrade henne att fortsätta. Hon dök då ned i spåret och tuffade på till slutet! Hon är så himla härlig! Det är svårt att komma ihåg att hon bara är 5,5 månader. 
Jag kommer att träna in söket med henne också, och idag har jag beställt lösa sökrullar! Det är en helt ny värld för mig, och det är ju så roligt.

Leeloo fick hänga med på en kort löprunda på kvällen, tanken är att Harry ska hänga på Anders på hans löprundor. 

Utöver denna träning, så har Buffy och Leeloo ätit frukost på gräsmattan (Harry HATAR att få grässtrån i nosen och vägrar äta ute...) och alla har ätit korv ute. Mysigt!

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln