Vardagsliv, del 1

Jag är extremt nyfiken av mig och vill gärna veta helt vardagliga saker om hur folk och deras hundar har det. Därför tänker jag börja med att berätta om vårat liv, vilket passar bra en vecka när jag haft extremt mycket att göra i mitt företag.
Jag har ju dubbla företag, kan man säga: Otter & Ink, som sysslar med översättning, och Kolmårdstassar, där all hundverksamhet ligger. Den här veckan har det varit mycket översättningsjobb att komma ikapp efter påsken, och då blir det tyvärr lite tråkiga dagar för hundarna. Det händer inte ofta, men trist ändå!
Hundarna avslutade Gotlandsresan med fina personspår och nu har jag köpt hem en ny spårlina, samt en spårsele till Buffy. Eftersom hon är så ung, kommer hon att få gå korta och enkla spår för att få in rutinen. Leeloo & Harry kommer vi kunna avancera med ganska regelbundet, eftersom de är spårvana.
Buffy ska snart även få köras in i specialsöket, då hennes framtid är tänkt att vara som narkotikahund ihop med Leeloo. Jag ser verkligen fram emot det! Buffy är så rolig och tacksam att jobba med, så det gäller att ligga lite på bromsen och komma ihåg att hon är ung.
När tiden är kort är det guld med enkel berikning och aktivering och jag älskar att ge hundarna mat ute. Så himla simpelt!
Jag har fått tillbaka resultatet på blicktentan om aggression: 60 rätt av 62 möjliga. Det får jag vara nöjd med! Jag har dessutom träffat min första projekthund den här veckan. Det rör på sig! ☺️

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln