Problemhundskonsult, block 1, dag 1 & 2

Äntligen! Efter många års drömmar har jag äntligen fått möjlighet att vidareutbilda mig till problemhundskonsult och jag är så glad och stolt över att få göra det via Hundsteg. 
Så jag är i Stockholm för att gå block 1 för Michelle, och jag har tagit med mig Leeloo och Harry för att ge Anders lite avlastning och för att underlätta valpens vila. 

Den här utbildningen är verkligen min drömutbildning, tänk att få nörda ner sig i hundar och hundars beteende på arbetstid! Första blocket jobbar vi med grunderna i en utredning och idag har vi intervjuat varandra - roligt och nyttigt! Men på samma gång är det självklart jobbigt och det leder till en hel del självrannsakan., vilket man får försöka vända till något positivt istället. Jag har absolut inte gjort alla rätt med mina hundar, men nu får jag verktygen att bli den hundägare jag vill vara - och för att hjälpa andra hundar och hundägare! Det är ju toppen! Vi var alla rörande överens om svårigheterna i att inte grotta ned sig i varenda liten grej, det är en sådan underbar energi i en grupp som älskar hundar så som vi gör. Kunskapen och erfarenheterna som flyger omkring i rummet gör det till en magisk upplevelse. Vilket privilegium att få umgås med dessa hundnördar!

Under min utbildning kommer jag att erbjuda utredningar till kraftigt reucerat pris, då vi ska arbeta med fem projekthundar med olika problembeteenden. Hör gärna av dig via mejl med information om dig och din hund om du är intresserad av att veta mer. 
Efter november i år kommer jag förhoppningsvis att kunna erbjuda fullständiga utredningar i Norrköping och Nyköpings-området. 

Nu är det snart dags att dejta kudden på hotellet, tur att rummet har två enkelsängar med tanke på hur hundarna breder ut sig... =D

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln