Hemsenosen

Idag har vi debuterat som tävlingsarrangörer inom nose work med vår inofficiella TSM NW1, Hemsenosen. Några få, tappra startande kom och gjorde oss sällskap i snön. Väderlek och ett ganska svårt behållarsök gjorde att vi inte fick någon clear round, förrän sista som gick utom tävlan, det var Marina och Ludde.
Tack till er som kom och tävlade med er duktiga hundar!

Jag har lärt mig massor av den här erfarenheten och jag önskar av hela mitt hjärta att vi kan bli mer öppna inför att samordna tävlingar inom sporten. Det krävs väldigt mycket för att det ska bli bra och utövarna förtjänar bra tävlingar och många tävlingar. Jag har stor erfarenhet av att anordna tävlingar inom hästsporten, men det här är något nytt för mig och jag lär mig gärna av mer erfarna, för att våga ta på mig större uppdrag framöver. För nog trivs jag allt som tävlingsledare, det ska jag inte stick under stol med. Det är så himla roligt och givande att få till en riktigt bra tävling för de aktiva. Lokaler där vi får ha med hundar eftersökes också, så klart. Känner ni till något bra ställe i Norrköpingstrakten får ni gärna hojta till. =)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln