Beteendeutredning hund

Upplever du problem med något/några av din hunds beteenden? Känner du att du inte vet hur du ska lösa de problemen? Med hjälp av en utredning kan du få verktyg och riktlinjer för att hjälpa din bästa vän på ett belöningsbaserat sätt där hundens behov och välmående kommer i första hand. Det är dock viktigt att poängtera att det är du som hundägare som måste göra jobbet och investera din tid, jag kan bara ge dig redskapen och visa på möjliga vägar till målet. Hur lång tid det tar att komma till rätta med är oerhört individuellt, men det finns inga quick fixes!

Kontakta mig för en utredning där vi tillsammans går igenom hundens liv och er vardag tillsammans för att hitta lösningar och vägen till en bättre relation. Ingen rådgivning sker via telefon, endast bokade möten. Tidsförfrågningar och bokningar hanteras via mejl.

En beteendeutredning består av tre träffar med några månader mellan gångerna för att landa i träningen innan vi utvecklar den. Första träffen går vi igenom hundens och er vardag och bakgrund, samt orsak till utredningen, och vi tränar en del praktiskt. Det tillfället är ca 1,5-2 timmar och sker i vår lokal i Strömsfors, online eller hemma hos er. Vid hembesök tillkommer resekostnad.
Sedan får ni ett träningsprogram som ni följer tills vi ses nästa gång för uppföljning och utvärdering av träningen. Då skapar jag ett nytt träningsprogram som ni sedan följer tills vi ses tredje gången. Support via mejl ingår mellan träffarna.

Pris: 3 500:– ink. moms. Möjlighet till delbetalning finns, kontakta oss för upplägg.