På upptäcktsfärd

Jag har svårt att komma ihåg att Buffy behöver miljöträning på andra ställen än inne i stan. Hon är ju uppvuxen på landet, men hon tycker ändå att resten av världen är väldigt spännande och ibland lite läskig – och det gäller även skogen. 
Så vi kör korta och roliga pass på alla möjliga platser nu. 

Igår stannade vi i skogen efter att ha lämnat Miranda på förskolan. Först gick jag ett 40 meters spår åt henne med skinkost i slutet, sedan gick vi en tur i skogen i 30 minuter och vi gick inte långt kan jag lova! Hon skulle lukta på ALLT! Eftersom hon oftast går med de andra två, vill jag se att hon vågar ta för sig på egen hand och lät henne därför gå på framåt i sin egen takt och "tryckte" inte fram henne. Sedan hittade vi en härlig plats i skogen där vi åt frukost tillsammans och brottades. Hon är sannerligen en underbart härlig individ! 
Vi avslutade med att gå spåret, men det var alldeles för svåra störningar, och spåret blev därmed för långt och för svårt. Jag får bakläxa på det!

På kvällen tog jag med de vuxna på en 2 timmars promenad runt fiskedammarna, det var helt underbart! Vi körde en hel del balansövningar, men mest var det helt kravlöst. Jag älskar verkligen naturen här uppe i Kolmården, även om jag fortfarande längtar hem till Södermanland och naturen där jag växte upp... =)

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln