Den omedvetna magkänslan.

Varannan måndag har vi massagetid hos Kaj på Dog & People och vi har gått hos honom sedan förra året. Det är Harry som har fått regelbunden massage med tanke på ålder och för att han ska hålla sig fräsch. 
Men så har Leeloo känts och sett lite spänd ut i bakbenen, så jag bad att få ta med henne till dagens träff. 

Jag tog in henne först och hon blev skogstokig och skällde ut stackars Kaj efter noter! Piiinsamt... =D Men så hämtade jag in pappa Harry och då blev det lite lugnare och Kaj kunde börja känna igenom henne. Jag berättade att jag tycker att hon har varit spänd och betett sig lite märkligt. Ibland när man stryker henne över ryggen och rumpan så går hon bara iväg, eller snurrar runt och slickar mot bakdelen. Jättemärkligt. Men ju mer Kaj masserade igenom henne, desto mer klarnade bilden. När han kom till höger bakknä var det inga tvivel om vad problemet var! Hon hade rejält ont där och det syntes nästan i ögonen på henne hur lättad hon blev över att någon ÄNTLIGEN förstod vad hennes problem var! Hon låg snällt och såg ut att njuta av att få hjälp med sitt bråkiga knä. 
Det här är förhoppningsvis snabbt överstökat, hon har ingen hälta eller ömhet nu och hon har varit mycket gladare resten av dagen. 

Först hade jag så dåligt samvete över att jag inte har gjort något åt det. Men jag har ju ändå märkt något, det är något som har skavt och jag bokade ju en tid hos Kaj, ändå. Så det var väl den omedvetna magkänslan som spökade och fick mig att ta tag i saken. Det är inte alltid så lätt att se saker med sina egna hundar som man ser varje dag och som inte gärna visar att de har ont, eftersom det för hunddjur kan vara farligt att visa smärta eller svaghet. Smärta kan också orsaka väldigt olika och konstiga beteenden, vilket kan vara värt att ha i åtanke om ens hund börjar bete sig konstigt, eller om man har något som man inte riktigt kan få rätsida på med sin hund.

Världens bästa Kaj! Kontakta honom om era hundar behöver massage, han är både kunnig och trevlig. =) 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

-

Etikettmoln