Offroad-uppdraget

Tillsammans med våra hundar återupptäcker vi rörelseglädjen som väntar precis vid sidan av vägen eller stigen! Bli modigare, starkare, smidigare och gladare tillsammans med din bästa vän och skapa fantastiska minnen under tiden. Det finns en nivå för alla!

Start: den första varje månad.
Upplägg: tillgång till sluten Facebookgrupp under en kalendermånad. 
Skicka in: 1 filmklipp + 1 skärmdump/vecka (Runkeeper, Dog track eller liknande app) på offroad-promenaden. Det är viktigt att man ser sträcka, tid samt datum på skärmdumpen. Dessa ska vara inskickade senast den sista i månaden för att man ska få sin rosett och sitt diplom.
Pris: 300:–/månad
Bonusuppdrag med vinst från Djurmagazinet Norrköping varje månad.

Lätt: 15 minuter

Medel: 30 minuter

Svår: 45 minuter

Så går det till:
Du och din hund ska ta er offroad och uppleva naturen bortanför stigen eller vägen. Både vi och våra hundar är gjorda för att röra oss mer än vad många av oss gör idag och det vill vi ändra på med en peppande gemenskap och härliga belöningar i form av rosett och diplom till alla som fullföljer sina 4 offroad-uppdrag. 
Dessutom samarbetar vi med Djurmagazinet Norrköping som sponsrar med pris för månadens bonusuppdrag! 
Välj svårighet utifrån dina och hundens förutsättningar, det finns något för alla. Tiden gäller för en sammanhängande promenad och man får naturligtvis gå längre, men man får bara rosett för den svårighetsgrad man anmält sig till.

Anmälan:
Skicka ett mejl med förarens namn, adress, hundens namn och vilken nivå ni vill anmäla till.
I samband med anmälan betalas även avgiften på 300:– till Kolmårdstassars Swish: 123 128 1567, märk betalningen med Offroad + ditt och hundens namn. Anmälan är fullständig först när betalningen kommit in och då får man en länk till Facebookgruppen "Offroad-uppdraget" för aktuell månad, där man ansöker om medlemsskap.
I gruppen kan man dela med sig av sina härliga upplevelser i text och bild, samt peppa varandra och hålla god stämning!