Ska du köpa hund? Grattis, det är ett av livets stora glädjeämnen! 

För att livet med hund ska bli allt det man drömmer om, behöver man tänka igenom vad man förväntar sig av sin blivande livskamrat och vad man själv har att erbjuda. Om man gör det så är möjligheterna så mycket större för ett långt och lyckligt liv tillsammans där både hund och hundägare får ut mesta möjliga av det. Om man bara köper den man tycker är sötast eller som låter roligast på beskrivningen, eller för att man har träffat en som var väldans trevlig, så kan man nästan räkna med att råka ut för problem i någon grad. Alla hundar passar inte för alla livsstilar och förväntningar och både de och vi hundägare förtjänar så mycket bättre. 

Tyvärr har inte alltid uppfödarna/försäljarna den kunskap som behövs för att matcha rätt hund med rätt ägare, men vi vill erbjuda den länken och ge dig som blivande hundägare mer att bygga ditt beslut på.

Med rätt eftertanke i förväg kan man undvika framtida problem i mesta möjliga mån, även om hundar är individer och man aldrig kan garantera något. Det är där vi kommer in med kunskap om olika sorters hundar och hundraser och förekommande problembeteenden, samt orsakerna till dessa. Vi kan bistå fakta om raser man är intresserad av och deras för- och nackdelar, titta på hur en sådan hund skulle passa in i det liv man lever och de förväntningar man har på sin blivande kompis. 

Kan bokas via hembesök eller Skype.
Tid: ca 1,5 timme
Pris: 800:-