Välkommen!

Kolmårdstassar erbjuder hundträning i grupp och enskilt i Norrköping och Kolmården med omnejd.

GODKÄND!

Nu är jag klar och godkänd problemhundskonsult via Hundsteg!

Välkommen att kontakta mig för hjälp med problembeteenden hos hund.

Valpkurs!

Sommaren 2019 är räddad! Jag håller valp/unghundskurs under sommaren i Norrköping och Kolmården och det blir en kanonkurs!

Datum: måndagar 10/6, 17/6, 24/6, 1/7 samt 8/7
Tid: 18:00-19:30
Antal: 4-6 ekipage
Pris: 1 250:-

Vi kommer att i teori och praktik gå igenom bl.a. valpens och unghundens utveckling, relationsbyggande övningar, inkallning, koppelgående, hantering, lek och belöningar, kreativa och självförtroendestärkande övningar anpassade efter valp och unghund. All undervisning anpassas efter ekipagen!

Skicka intresseanmälan med uppgifter om dig och hunden till: swallinbaath@gmail.com så återkommer jag med mer information.

Väl mött!

Helgkurser i nose work!

Från och med 2019 kommer vi att erbjuda vårt paket nose work helgkurs över hela landet. Upplägget är:
Fredag em: 1 pass
Lördag fm: 1 pass Lördag em: 1 pass
Söndag fm: 1 pass Söndag em: 1 pass
Varje pass är 1,5-2 timmar

Kursens innehåll är helt flexibelt, man kan gå igenom grunderna, alla moment, träna tävlingsmässigt, lägga fokus på markeringar eller blanda som man vill. Antal ekipage/grupp: 4-6 och max 2 grupper/kurs.

I samband med kursen kan jag även döma doftprov (oberoende tidtagare måste finnas!) om man vill anordna det eller vill att jag ansöker om det. Ansökan måste ske i god tid till SNWK. 

Kontakta oss för datumförfrågan och prisuppgift och för en vår i nosens tecken!

Leeloo godkänd civil tjänstehund narkotika

Måndagen 8/10 gjorde Leeloo och jag vårt arbetsprov inom specialsöksutbildningen och hon hittade samtliga fyra gömmor på 19 minuter av 30 tillåtna! Vi var det enda ekipaget med 100 % rätt och hon jobbade så fantastiskt fint och engagerat hela söket igenom. 

Idag var vi och skrev konsultkontrakt med Dog & Peoples tjänstehundpool, samt firade Leeloos fina arbete med tårta. :) Jag är så oerhört stolt och framförallt tacksam över denna hund, hon är verkligen unik

Läs mer på sidan om civil tjänstehund och kontakta oss eller Dog & People vid intresse.. 

Ny utbildning 2019

Nytt för 2019: 

  • Specialsöksinstruktör, Lerkulan, mars-november. Välkomna på projektkurs!

Perfekt present!

Ge bort ett presentkort laddat med härlig, individanpassad träning för två- och fyrbenta i din omgivning. Garanterat uppskattat!

Temakvällar

Här finns det utrymma att utforma efter önskemål! Kanske är ni ett kompisgäng som brukar träna ihop och vill ha lite mer inspiration eller tycker att det vore intressant med en kväll i hundens tecken. Kontakta oss för mer information.